MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Superclub Managerkit - Chelsea

#SB-SUP9022
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+ - 18+
spilletidOp til 120 minutter
175,00 DKK



På lager

Blå er farven, fodbold er spillet. Tag styringen på Stamford Bridge og før Chelsea til det forjættede land. De trofaste fans venter på, at nogen skal få dem til at konkurrere om titlen igen, nogen til at vise dem, at der er en Blå Dag forude. Er det dig?



Med denne udvidelse får du muligheden for at lede Chelsea i Superclub. Udvidelsen indeholder alt, hvad du har brug for som Chelsea-manager: en managermappe med klubbens logo, en klubblok til dine strategiske planer, specialdesignede terninger, feltnoter og investeringskort. Disse redskaber vil hjælpe dig med at tage de taktiske beslutninger, der kan bringe Chelsea til toppen.

Udvidelsen giver også mulighed for at tilføje en femte manager til dit Superclub-spil, hvilket øger spændingen og konkurrencen. Husk, at denne udvidelse kræver grundspillet - Superclub.

Er du klar til at tage udfordringen op og lede Chelsea til sejr? Med denne udvidelse kan du virkelig dykke ned i rollen som manager og arbejde mod at bringe det eftertragtede Superclub-trofæ til Stamford Bridge.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation