MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Superclub Managerkit - PSG

#SB-SUP9026
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+ - 18+
spilletidOp til 120 minutter
175,00 DKKPå lager

Tag roret på Parc des Princes og før de franske mestre til utrolige højder. En krævende opgave venter, da PSG forventer trofæer af højeste kaliber. Kan du være den, der tilfredsstiller pariserfansene? Kan du bringe Superclub-trofæet til City of Lights? Ici, c’est Paris!Med denne udvidelse får du muligheden for at lede Paris Saint-Germain i Superclub. Udvidelsen indeholder alt, hvad du behøver for at være PSG-manager: en managermappe med klubbens ikoniske logo, en klubblok til dine strategiske planer, unikke terninger, feltnoter og investeringskort. Disse værktøjer giver dig mulighed for at træffe de afgørende beslutninger og føre PSG til triumf.

Udvidelsen tillader også en femte manager i spillet, hvilket gør det endnu mere spændende og konkurrencepræget. Bemærk, at denne udvidelse kræver grundspillet - Superclub.

Er du klar til at tage udfordringen op og føre PSG til sejr? Med denne udvidelse kan du virkelig leve dig ind i rollen som manager og stræbe efter at bringe det eftertragtede Superclub-trofæ til Paris.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation