MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Survivors of Hellapagos

#SB-LPFI7542
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
135,00 DKK

Ikke på lager

Vil man overleve, kræver det lige så meget samarbejde og holdånd, som list og svindel.Et samarbejdsspil... lige indtil maven rumler!

I selskabsspillet Survivors of Hellapagos er I strandet på en øde ø og prøver at overleve længe nok til, at I kan bygge en tømmerflåde og forlade øen. Men det er langt fra sikkert, at I alle vil slippe væk fra den øde ø med livet i behold. Lige dele socialt eksperiment og festspil for 3-12 spillere! 20-40 minutter, 8+ år.

Det sidste I hørte, før alt blev sort, var en drabelig lyd fra skibets skrog. I vågner op på den øde ø, Hellapagos. Drikkevand og mad er der ikke meget af. Hvis I vil væk herfra, skal I samarbejde om at få bygget en tømmerflåde! Men tiden er knap; en voldsom orkan lurer.

Hvad gør I? I kunne måske fange fisk... Eller hente træ til tømmerflåden i junglen, hvor det vrimler med slanger? Der kommer regn i dag - lad ikke det drikkevand gå til spilde! Måske vil du svømme hen til det forliste skib i det selviske håb om at bjærge noget brugbart.

Uanset hvad, vil jeres ubarmhjertige ophold på Hellapagos gøre fjender ud af venner. Vil man overleve, kræver det lige så meget samarbejde og holdånd, som list og svindel.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation