MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Sushi GO! - Nordisk

#SB-LPFI7468
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
124,00 DKKPå lager

Sushi GO! - Se om du kan sammensætte en lækker sushi menu med kortene.Sushi GO! - et kortspil for 2-5 spillere.

Du er på sushi-restaurant og skal sammensætte den absolut bedste sushimenu fra de 'tallerkener' (kort), der suser forbi dig. De forskellige sushistykker kan sammensættes på forskellige måder, og giver point alt efter hvordan de er sat sammen.

Hvis du dypper din yndlings-nigiri i wasabi tredobler du dens pointværdi. Eller går du efter at få helt sæt sashimi - hvis ikke du får tre sashimi-kort, får du slet ikke point for nogen af dem.

Sushi GO udgør den perfekte introduktion til dybere strategiske spil - især de, hvor det handler om at 'drafte' (altså sammensætte) kort på en mest strategisk måde! Hver spiller sidder med et sæt kort, vælger en af dem, og afslører dem samtidigt med de andre. Så giver alle spillere de resterende kort til spilleren til venstre for sig, og gentager det forrige. Sådan fortsætter det, indtil alle kort er spillet, og så tæller man point. Mere er der ikke i det, så absolut alle kan være med.

Hvert kort er desuden illustreret på en sød og flot måde, der i høj grad giver spillet karakter. Og så er det billigere end en rigtig sushi-menu. Så grib pinden, og få fråderen på med Sushi GO!

 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation