MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Tapestry - Engelsk

#ENI-STM150
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
625,00 DKKPå lager

Før en unik civilisation til storhed gennem kulturelle og teknologiske fremskridt. Tapestry er et to-timers spil for 1-5 spillere designet af Jamey Stegmaier - Manden bag store brætspil som Viticulture, Euphoria, Scythe, Charterstone, og Red Rising.Skab den civilisationen med den mest kendte historie, startende ved menneskehedens begyndelse og nå ind i fremtiden. De valg du tager, vil variere meget fra begivenheder eller personer i den virkelige verden - din civilisation er unik!

I Tapestry starter du fra ingenting og går videre på et af de fire fremskridtsspor (videnskab, teknologi, udforskning og militær) for at opnå gradvist bedre fordele. Du kan fokusere på et specifikt spor eller tage en mere afbalanceret tilgang. Du vil også forbedre din indkomst, bygge din hovedstad, udnytte dine forskellige evner, optjene sejrspoint og få gobelinkort, der fortæller historien om din civilisation.

Hvis du kan lide en fest for Odin, Mombasa og russiske jernbaner, tror vi, at du vil nyde at skabe din egen unikke civilisation i Tapestry.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation