MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Teotihuacan - City of Gods

#SB-BD0088
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
325,00 DKK
Spar 31%  ift. Vejl. Pris.På lager

Tag ud på en rejse gennem tre tidsaldre, når du begiver dig tilbage i tiden til Mesoamerikas by, hvor der skal bestiges pyramider, bygges boliger og mange flere historiske ting.Teotihuacan: City of Gods | En rejse tilbage i tiden

Teotihuacan: City of Gods er et yderst storslået spil. Undervejs i spillet vil I blive ført gennem tre tidsaldre, hvor I skal mestre nogle særlige opgaver. I kommer tilbage til den ældgamle Mexico til byen af guder. Spillet går ud på at bygge en masse for at få gudernes gunst. Undervejs vil spillet vokse sig større, hvor I kan modtage opgraderinger og magtfulde bonusser.

Spilleregler:

I starter med en bunke terninger hver, som udgør arbejdskraften. En spiller starter ved at flytte en arbejder rundt på brættet, og vælger hvilket område arbejderen skal lande på. Der er to områder: et område som giver en handling og arbejdsopgradering, og et område med en magtfuld bonus.

 

Spillet går ud på at styre arbejdskraften og ressourcer, som skal benyttes til at udvikle nye strategier. Der skal bestiges tre store trin på pyramiderne, bygges boliger til indbyggerne og konstruere solens pyramide midt i byen. Spillet er utroligt interessant - både fra et historisk perspektiv, men også yderst underholdende. Gennem spillet vil I begive jer igennem tre tidsaldre.

 

For at vinde spillet, skal en spiller formå at lave den bedste fremgang og opnå en vis berømmelse inden spillet slutter.

Spillet indeholder:

 • Spilleplade
 • Brikker
 • Terninger
 • Markører
 • Engelske spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation