MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

The Chameleon

#MA-720
Værd at vide
139,00 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Én af jer er kamæleonen, men hvem er det? Se om kamæleonen er god til at holde masken og spille med, selvom personen ikke kender det hemmelige ord.the chameleon

Spillets koncept er enkelt, men sjovt! Alle kender det hemmelige ord, undtagen kamæleonen - men hvem er kamæleonen? Det er jeres opgave at finde ud af. 

Hver gang en ny runde starter får alle spillerne det samme hemmelige ord at vide - undtagen kamæleonen! Herefter skal alle spillere på skift sige ét ord, der beviser, at de kender det hemmelige ord. Men pas på - jeres ord må ikke afsløre det hemmelige ord, for så kan kamæleonen gætte hvad det er. 

Kun kamæleonen selv, ved at han/hun er kamæleonen, og for denne spiller gælder det om, at forsøge at sige et ord, der ikke afslører, at man ikke kender det hemmelige ord. Du skal altså lytte godt efter hvad dine medspillere siger. 

For alle andre spillere gælder det altså om at gætte, hvem kamæleonen er, dog uden at afsløre det hemmelige ord!  Derfor skal man vælge sine ord med omhu. For kamæleonen gælder det modsat om, at gætte hvilket ord, der netop er det hemmelige ord. 

I spillet er der forskellige kort delt ind efter kategorier. Det hemmelige ord vil fremgå som et ud af flere ord inden for samme kategori. En kategori kan eksempelvis være 'mad' og så kan det hemmelige ord være 'pasta'. Udover ordet 'pasta' vil der også være 15 andre ord på mad-kategori kortet. Dette er for at hjælpe kamæleonen, så det ikke kan være et hvilken som helst ord, der skal gættes. 

SPILLET INDEHOLDER:

 • Kort
 • Spilområde
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation