MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

The Game - natureline

#nsv-08319908004
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK

Ikke på lager

Udfordr dig selv med The Game i sin nye grønne indpakning! Samarbejde er nøglen til at besejre spillet, nu i en 100% plastikfri version. Er du og dit team klar til at tackle denne udfordring på en bæredygtig måde?I dette kortspil, der var nomineret til "Årets Spil" i 2015, er selve spillet din modstander. Det kræver aftaler og fælles handling at placere alle 98 kort i den korrekte rækkefølge på bunker. Og selvom reglerne er super simple, er det ikke nogen nem opgave. Det er altid en udfordring, altid spændende, og nu også 100% plastikfri.

NATURELINE by NSV præsenterer:

 • Et Skridt imod Bæredygtighed: Deres dedikerede initiativ til at fremme bæredygtighed i spilverdenen.
 • Top 7 Titler: De introducerer serien med 7 bedstsælgende spil i en miljøvenlig forklædning.

Hvad er nyt i NATURELINE-udgaven af "The Game"?

 • Bæredygtige Materialer: Spillekortene er lavet af linnedpræget spillekortbræt, der er 100% FSC-certificeret, og alle komponenter er designet med miljøvenlighed for øje.
 • Plastikfri Forpligtelse: Fra emballage til spilkomponenter, vi har fjernet alt plastik for at give dig en ren og grøn spiloplevelse.
 • Miljøvenlige Fremstillingsprocesser: Vi bruger kun miljøvenlige, vandbaserede malinger og lakker i produktionen, sikrende bæredygtighed ned til det mindste detalje. 

Mens spilidéen og grafikken forbliver de samme, tilbyder vi nu en spiloplevelse, der er både engagerende og respektfuld over for miljøet.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation