MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

The game

#nsv-08819908076
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 5 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
119,00 DKKPå lager

Kan i besejre THE GAME når i arbejder sammen som et hold ?THE GAME 

Spil... så længe I kan! Og lad ikke spillet vinde over jer...

I The Game er selve spillet - THE GAME - imod jer. I skal alle spille sammen og samarbejde som et hold, for i fællesskab at kunne besejre spillet. Reglerne er simple, men dette betyder ikke, at det er nemt at vinde over spillet! Kun ved at tale - uden at sige for meget - og ved arbejde sammen kan I få lagt alle kortene og slå spillet.

I The Game gælder det kort fortalt om, at alle spillere kommer af med alle deres kort.

Hver spiller starter med 6-8 kort på hånden (afhængigt af antal deltagere i spillet) og der placeres fire kort til de fire udsmidnings-bunker på bordet. To af kortene til disse bunker viser 1 med en pil opad, mens de to andre kort viser 100 og en pil nedad. 

Når det bliver en spillers tur, skal personen smide mindst to kort fra deres hånd ned i en eller flere forskellige bunker på bordet. I bunkerne med 1-tallet og en pil opad skal der hele tiden placeres et højere kort, mens der i bunkerne med 100 og en pil nedad hele tiden skal placeres et lavere kort. Dog må man også smide et kort der er præcist 10 tal højere/lavere end det øverste kort i bunkerne. F. eks. må man gerne smide tallet 78 oven på 68, selvom det er en af bunkerne, hvor man normalt skal smide et lavere tal. 

En spiller afslutter sin tur ved at trække nye kort op. Når bunken med nye kort er tom, går spillerne ind i sidste del af spillet. Her skal hver spiller, når det er deres tur, blot smide mindst et kort ud i en af bunkerne. Hvis I arbejder sammen og lykkes med at komme af med alle kortene, har I vundet! 

Undervejs i spillet må spillerne gerne snakke sammen. Dog må man aldrig fortælle hvilke kort man har på hånden - derimod må man sige, hvilke bunker de andre helst ikke må lægge deres kort på osv. 

SPILLET INDEHOLDER:

  • 102 x spillekort 
  • 6 x "on fire" Kort

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation