MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Through the Ages: A New Story of Civilization

#ENI-CGE00032
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 180 minutter
309,00 DKK

Ikke på lager

Omskriv historien, mens du opbygger din civilisation i dette episke ”card drafting” spil! Den nye udgave af det populære spil fra 2015 Her konkurreres der om at bygge den bedste civilisation, ved at styre ressourcer, opdage nye teknologier og meget mere.I Through the Ages: A New Story of Civilization opbygges civilisationer, og hver spiller kontrollerer en civilisation fra begyndelsen af menneskehedens historie i forsøget på at gøre en forskel. I løbet af flere tidsaldre, fra antikken til moderne tidsalder, skal I bruge militær magt og fremme videnskabelige og kulturelle præstationer for at få overtaget og blive husket som den mest succesfulde civilisation i verdenshistorien.

 

Through the Ages: A New Story of Civilization er den nye udgave af Through the Ages: A Story of Civilization, med adskillige ændringer til spillets kort samt omfattende ændringer til, hvordan militæret fungerer.

Hver spiller forsøger at opbygge den bedste civilisation gennem omhyggelig ressourceforvaltning, opdager nye teknologier, vælger de rigtige ledere, bygger vidundere og opretholder et stærkt militær. Svaghed i ethvert område kan udnyttes af dine modstandere. 

En af de primære mekanismer i TTA er ”card drafting”. Teknologier, vidundere og ledere kommer i spil, og bliver lettere at trække, jo længere I kommer i spillet. For at bruge en teknologi har du brug for nok videnskab til at opdage den, nok mad til at skabe en befolkning til at bemande den og nok ressourcer (malm) til at bygge bygningen til at bruge den. Mens du balancerer de ressourcer, der er nødvendige for at fremme din teknologi, skal du også bygge et militær. Militær er bygget på samme måde som civile bygninger. Der er ikke noget kort i spillet, så du kan ikke miste territorium, men spillere med stærkere militær vil stjæle ressourcer, videnskab, dræbe ledere, tage befolkning eller kultur. Det er meget svært at vinde med et stort militær, men det er meget let at tabe på grund af et svagt.

Sejr opnås af den spiller, hvis nation har mest kultur i slutningen af den moderne tidsalder.

2-4 spillere - Spilletid 120-180 min - Anbefalet alder 14+


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation