MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Trivial Pursuit - Friends - Dansk

#SB-5036905049979
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder12+
spilletidVarieret
129,00 DKKPå lager

Trivial Pursuit - Friends er en underholdende og udfordrende måde at teste sin viden om den populære TV-serie, og det er et sjovt spil for alle fans af Friends. +2 spillere Fra 12 år Spillet er på DANSK.TRIVIAL PURSUIT - FRIENDS (DANSK)

Trivial Pursuit Friends er en udgave af det klassiske trivia spil Trivial Pursuit, der er baseret på den populære TV-serie "Friends". Spillet er designet til to eller flere spillere eller hold og består af en række spørgsmål fra alle ti sæsoner af serien.

 

SÅDAN SPILLER DU:

Spillet har seks kategorier af spørgsmål, der inkluderer "Facts and Figures", "Ratchets and Geller", "Locations", "Relationships", "W.O.W" (som står for "Who Said What") og "Moo Points" (som er en reference til en replik fra en af episoderne).

For at vinde spillet skal en spiller eller et hold samle alle seks kategorier af spørgsmål ved at besvare et spørgsmål korrekt fra hver kategori. Der er også mulighed for at stjæle kategorier fra modstandere ved at besvare et spørgsmål korrekt fra en kategori, som modstanderen har samlet.

 

INDEHOLDER:

1 Transportabel æske

1 Regelkort

100 Spørgsmålskort

1 Terning

1 Spillebrik

 

HUSK AT PLADEN FRA GRUNDSPILLET ER NØDVENDIG FOR AT SPILLE SPILLET.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation