MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Twister

#SB-ENI-HAB988313720
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
229,00 DKKPå lager

Det klassiske spil Twister, der kan få hele familien ud af balance. Drej på hjulet for at se hvor du skal placere dine hænder og fødder. Denne opdaterede version har to nye alternativer på hjulet: Luften og spillerens eget valg.Twister | Spillet der slår knuder

De fleste af os kender til spillet Twister - især fra da vi var barn. Det er et vildt hyggeligt spil, som børn og voksne kan være med til. Kendetegnet ved den hvide måtte og de grønne, gule, blå og røde cirkler har mange haft et kendskab til, og her kan du købe den originale version af Twister.

Spilleregler:

Twister er super nemt at lære. Det handler i den grad om smidighed, og at kunne twiste sin krop til det yderste. Der kommer til at være en masse akavede stillinger, der lægger op til grineanfald. For hvem kan stå i en underlig stilling i længst tid?

I Twister skal der besluttes, hvem der skal dreje på den medfølgende skive. Personen skal dreje skiven hver omgang, hvor pilen så lander på en legemsdel og farve. Fx kan den lande på at venstre ben skal placeres på rød, eller højre hånd på gul. De andre spillere skal så forsøge at indtage denne position, ved at slå knuder om sig selv og sno sig igennem de andre.

Vinderen af spillet er den der formår at stå der til allersidst uden at have væltet sig selv eller andre!

Spillet indeholder:

 • En måtte
 • Spinner
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation