MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Undo: Blood in the Gutter

#SB-PEG1903
Værd at vide
anbefalet alder10+
spilletid60 min.
sprogEngelsk
149,00 DKK

På lager

I Undo: Blood in the Gutter skal I tilbage til 1920'ernes Chicago, for at løse en mystisk mordgåde! Udforsk øjeblikke, saml information og se om I kan løse gåden.
Undo: Blood in the gutter

Undo: Blood in the Gutter er et strategisk spil, hvor du og dine medspillere i fællesskab, skal løse mordgåden. 

Spillet er en del af Undo-serien, hvor du er en tidsrejsende, der har til opgave at rejse tilbage i tiden og ændre specifikke øjeblikke, for at forhindre et mord i fremtiden. I dette Undo-spil ledes du tilbage til Chicago i 1920'erne. 

Inden spillets start lægges 13 dobbelt-sidede kort ud på bordet. Kortene viser forskellige øjeblikke, der er forbundet med mordet. Øjeblikkene placeres i kronologisk rækkefølge, og viser hvor og hvornår de fandt sted. Dette er med til at kortlægge mordets forløb. 

I spillet skal I foretage ændringer af tidsforløbet, og på den måde optjenes enten negative eller positive point. Hvis I optjener nok positive point, vil I forhindre mordet! 

I skal tage detektiv-hatten på i dette spil, hvor det i høj grad handler om, at samle og ændre ufuldstændige informationer til brugbar viden, om hvad der er sket i mordet. 

Undo-spillene forener tidsrejser med storslåede historier, som spillerne skal udforske stykke for stykke. For hver tidsrejse følger endnu et valg om hvordan historien skal ændres - men pas på, forandringen kommer dig ikke altid til gode! 

SPILLET INDEHOLDER:

 • 25 store kort
 • 60 små kort
 • Engelske spilleregler 

Mere fra Undo serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation