MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
42 60 69 45
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Undo: Blood in the Gutter

#SB-PEG1903
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
138,00 DKK

På lager

I Undo: Blood in the Gutter skal I tilbage til 1920'ernes Chicago, for at løse en mystisk mordgåde! Udforsk øjeblikke, saml information og se om I kan løse gåden.
Undo: Blood in the gutter

Undo: Blood in the Gutter er et strategisk spil, hvor du og dine medspillere i fællesskab, skal løse mordgåden. 

Spillet er en del af Undo-serien, hvor du er en tidsrejsende, der har til opgave at rejse tilbage i tiden og ændre specifikke øjeblikke, for at forhindre et mord i fremtiden. I dette Undo-spil ledes du tilbage til Chicago i 1920'erne. 

Inden spillets start lægges 13 dobbelt-sidede kort ud på bordet. Kortene viser forskellige øjeblikke, der er forbundet med mordet. Øjeblikkene placeres i kronologisk rækkefølge, og viser hvor og hvornår de fandt sted. Dette er med til at kortlægge mordets forløb. 

I spillet skal I foretage ændringer af tidsforløbet, og på den måde optjenes enten negative eller positive point. Hvis I optjener nok positive point, vil I forhindre mordet! 

I skal tage detektiv-hatten på i dette spil, hvor det i høj grad handler om, at samle og ændre ufuldstændige informationer til brugbar viden, om hvad der er sket i mordet. 

Undo-spillene forener tidsrejser med storslåede historier, som spillerne skal udforske stykke for stykke. For hver tidsrejse følger endnu et valg om hvordan historien skal ændres - men pas på, forandringen kommer dig ikke altid til gode! 

SPILLET INDEHOLDER:

 • 25 store kort
 • 60 små kort
 • Engelske spilleregler 

Mere fra Undo serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation