MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Undo: Cherry Blossom Festival

#SB-PEG1901
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
99,00 DKKPå lager

Undo: Cherry Blossom Festival tager dig tilbage til et mord i Okayama, Japan i år 2000, og det er op til dig at forhindre det!UNDO: CHERRY BLOSSOM festival

Undo: Cherry Blossom Festival er et spil for dig, der elsker mystik og gåder og har lyst til at samarbejde med dine medspillere for at forhindre et mord!

Dette spændende spil er en del af Undo-serien, hvor I skal rejse i tiden for at ændre spillets udfald! Året er 2000, og der er sket et mord på en mand i Okayama, Japan og det er jeres opgave at dykke ned i mordgåden for at redde mandens liv.

Der skal før spillets start placeres 13 dobbelt-sidede kort på bordet. Hvert kort giver et indblik i et øjeblik, der, på den ene eller den anden måde, er forbundet med mordet. Ved at sortere kortene, så de ligger i kronologisk rækkefølge, alt efter hvornår de er fundet sted, kommer I et skridt nærmere på at opklare mysteriet!

Ved hver tidsrejse har I mulighed for at ændre i historiens gang, men I skal være varsomme - ikke alle forandringer hjælper jer på rette vej! Vælger I rigtigt får I et positivt point, men forkerte beslutninger kan give jer negative point. Vær derfor grundige I jeres overvejelser, for kun hvis I får nok positive point, vil I vinde spillet.

Så gør jer klar til at udforske historien, rejse i tiden og se, om I kan forhindre et frygteligt mord i at finde sted!

SPILLET INDEHOLDER:

 • 25 store kort
 • 60 små kort
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation