MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Undo: Curse from the Past

#SB-PEG1905
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
99,00 DKKPå lager

Undo: Curse from the Past tager dig med på en spændende rejse, der vil føre dig til Berlin, Tyskland og tilbage til det gamle Egypten!UNDO: CURSE FROM THE PAST

Undo: Curse from the Past er et alletiders spil for familien med større børn, eller dig der elsker et godt mysterie, og en gåde du kan løse!

I dette gådefulde spil, som er en del af Undo-serien, skal du, og dine medspillere, gøre jer klar til en spændende rejse, der vil føre jer til Berlin, Tyskland i januar 1994 og hele vejen tilbage til det gamle Egypten.

Der er sket et mord, og det er op til jer at forhindre det! I er nemlig tidsrejsende, der ved at rejse tilbage i tiden, skal udforske hændelserne der leder op til mordet. 

På jeres rejse har I mulighed for at ændre begivenhederne for i sidste ende at undgå mordet - men I skal tænke jer grundigt om, for hvis I vælger forkert, vil I få negative point. Vælger I derimod de rigtige hændelser, vil i modtage positive point, og får I nok af dem, er det lykkedes jer at forhindre mordet, og I vinder spillet!

Inden spillet starter, lægges der 13 dobbelt-sidede kort ud på bordet. Hvert kort repræsenterer en hændelse, og de har alle en forbindelse til mordet.  Kortene placeres i kronologisk rækkefølge, efter tidspunktet de er fundet sted, hvilket vil hjælpe jer på rette vej.

Så find din indre detektiv frem og se om du har hvad der skal til, for at opklare mordgåden og forhindre mordet!

SPILLET INDEHOLDER:

 • 25 store kort
 • 60 små kort
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation