MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Unfathomable

#ENI-FUNF01
Værd at vide
antal spillere3 - 6 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidVarieret
535,00 DKK

Ikke på lager

Året er 1913. Dampskibet SS Atlantica er to dage ud af havnen på sin rejse over Atlanterhavet. Vil det nogensinde se land igen? Unfathomable er en reimplementering af spillet 'Battlestar Galactica - the board game'.Året er 1913. Dampskibet SS Atlantica er på 2. dagen af sin rejse over Atlanterhavet. De intetanende passagerer havde forventet en rolig rejse til Boston, Massachusetts. Men hver nat plages de ombordværende af mærkelige mareridt, og rygter spredes om at mørke skikkelser følger skibet tæt bagved... lige under bølgerne. Spændingerne stiger, da et lig bliver fundet i skibets kapel, hvor der, omkring liget, er spredt tegn fra et mærkeligt ritual.

I Atlanterhavets dybder gemmer der sig en sværm af ondskabsfulde, ubeskrivelige rædsler: De Dybe væsener, ledet af Moder Hydra og Fader Dagon. Af ukendte årsager har de rettet deres opmærksomhed mod Atlantica, og deres håndlangere, der i form af en hybrid mellem mennesker og De Dybe væsener, har infiltreret dampskibet for at hjælpe med at sænke det indefra. I hvert spil Unfathomable påtager en eller flere spillere sig rollen som en af disse hybrider, og hvor godt de i hemmelighed kan sabotere de andre spilleres indsats, kan betyde forskellen mellem en vellykket rejse og et sunket skib.

Hvis du er et menneske, skal du afværge De Dybe væsner, forhindre Atlantica i at tage for meget skade og omhyggeligt forvalte skibets fire vigtige ressourcer, hvis du vil gøre dig håb om at nå frem til Boston! Alt dette skal du holde styr på, mens du forsøger at finde ud af, hvilke af dine medspillere, der er venner, og hvilke der er fjender. Alle deler den samme ressourcepulje, men menneskerne vil forsøge at bevare den, mens forrædere vil stræbe efter at udtømme den på subtil vis. At være i stand til at fortælle, hvornår nogen målrettet bruger gruppens ressourcer er sværere end du tror, især når du tager diverse kriser med i betragtning!

Ved slutningen af hver spillers tur skal den pågældende spiller trække et Mytos-kort. Hvert af disse kort repræsenterer en krise, som hele gruppen skal forsøge at løse sammen. Nogle af disse kriser, såsom "Food Rationing", kræver et valg, der potentielt kan bringe skibets passagerer eller ressourcer i fare, mens andre, såsom "Hull Leak" kræver en skill-test, hvor en fiasko kan få katastrofale konsekvenser.

Under en skill-test bidrager hver spiller med skill-kort fra sin hånd til en bunke med billedsiden nedad, som gruppen deler. Når alle har bidraget (eller valgt ikke at bidrage), blandes kortene og afsløres derefter. Hvis der er bidraget nok af de rigtige færdigheder, består gruppen testen! Men hvis de forkerte færdigheder blev bidraget, kan de faktisk hindre resultaterne, hvilket fører til fiasko. Derfor er skill-testene farlige muligheder for forrædere til at sabotere menneskets indsats, så du skal hele tiden være på vagt!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation