MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Uno Cars 3

#MA-9700
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
99,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Nu skal du råbe UNO i et lidt anderledes spil end det originale Uno. Her får du nogle kort, der er baseret på Cars 3 filmen, der også indeholder en særlig spilleregel.Uno: Cars 3 - Vind racerløbet og råb UNO

Uno er et klassisk kortspil, som mange af os har haft derhjemme i barndommen. Du kender måske allerede til de klassiske regler, og i denne version af Uno, er det dog også de samme regler - bortset fra én særlig spilleregel.

Uno Cars 3 er baseret på filmen, der kendes som Biler 3 på dansk. Her er Lynet McQueen ude på et ræs, og i Uno Cars 3 skal du også vinde racerløbet. Husk dog, at råbe UNO når du er ved at vinde, så du ikke bliver overhalet på målstregen.

Spilleregler:

Du får et sæt Uno-kort, hvor de samme regler gælder, som det originale spil. Her gælder det om at komme af med alle sine kort som den første, og inden du er ved at smide det sidste kort, skal du råbe UNO, ellers skal du trække 2 kort mere. Spillet går efter tur, og for at komme af med dine kort skal du lægge dem i bunken, hvis dit kort matcher med farven eller tallet.

Fx hvis der ligger en rød 3’er øverst på bunken, må du smide et hvilket som helst rødt kort ovenpå. Har du derimod en gul 3’er, må du også smide den, og så er der skiftet farve. Undervejs er der nogle forskellige farver og specielle kort, der kan give dig en fordel i dit spil.

Speciel regel i spillet

I Uno Cars 3 er der som sagt en særlig regel. Der er nemlig et sammenstød-kort med i bunken, og hvis du trækker dette kort, så skal du blande dine kort med en anden spillers.

Spillet indeholder:

  • 112 kort heriblandt blå, røde, gule og grønne kort samt bonusskort og 4 sammenstød-kort.
  • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation