MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Verdens børn

#TT-58321
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 30 minutter
189,00 DKK

Ikke på lager

Nomineret til Årets børnespil 2022! Er du klar til eventyrlige oplevelser, og at lære om nye kulturer?Med din spillebrik rejser du ud i verden og besøger de smukkeste og skønneste kulturer, mennesker og naturfænomener der findes i denne verden. Du skal både gætte destinationer ud fra billeder, og svare korrekt på spørgsmål eller lave opgaver for at få point, og i må huske at spille sammen for at vinde stempler til jeres pas. Vælg eksempelvis billedet med ishockey og rejs mod nordamerika, og svar så på spørgsmålet "Spilles ishockey med en bold eller en puck?" Svarer du korrekt må i sætte et stempel i passet.
Passet skal være fyldt ud med stempler for at vinde spillet, men husk at holde øje med jeres togbilletter: hvis disse slipper op inden passet er fyldt, taber i spillet.

Spillepladen viser verdenskortet opdelt i verdensdele. Hver verdensdel har sin egen farve og i rejser mellem verdensdelene for at samle stempler. Terningen viser hvor langt i må rykke, og det er vigtigt i spiller sammen for at vinde spillet.

Verdens Børn er udvikle af finske Tactic, som er kendt for sine udviklende og uddannende spil. Verden Børn er en del af serien "Lær om" som alle henvender sig til før-skole og indskolingen, og mottoet med spillene er "Førskolelæring på den finske måde: SPIL!"

Verdens Børn Nomineret til Årets Børnespil 2022


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation