MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Welcome To - Dansk

#SB-LPFI7460
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6+ spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 30 minutter
159,00 DKKPå lager

Hvis du har en arkitekt gemt indeni og elsker at skabe noget nyt, så er Welcome To det perfekte spil for dig!welcome to - dansk

Welcome To åbner op for en verden af arkitektur i Amerikas 1950'ere og er en perfekt måde at samles om strategi såvel som kreativitet!

Spillet er en nytænkt version af "rul & skriv"-spil, denne gang med kort i stedet for terninger, og du er en amerikansk arkitekt, der har til opgave at planlægge og bygge nye forstædskvarterer.

Du kæmper mod de andre spillere, og det handler om at være den, der bygger den bedtse forstad. Du skal altså finde kreativiteten frem og overdynge kvarterets huse med alt fra luskuriøse swimmingpools til flotte udendørsområder og alt i alt give stedet en god atmosfære.

Welcome To passer til alle størrelser forsamlinger og kan endda også spilles alene. Uanset hvor mange I er, bliver det ikke kedeligt, for alle spillere er nemlig igang samtidig!

Runderne starter med, at alle spillerne vælger hvilket hus de vil bygge ud af tre, der er tilgængelige - dette hus skal skrives på hver spillers individuelle spilleark. Derefter er der mulighed for at udføre endnu en handling alt efter hvilket hus, du har valgt.

Der er flere forskellige måder at optjene point på, i dette spil, og udover at vinde titlen som bedste forstad, gælder det også om at opfylde nogle forskellige mål, der er i din by.

I Welcome To er to spil aldrig ens, så det kan derfor spilles igen og igen og altid være lige sjovt!

SPILLET INDEHOLDER:

 • 29 byplanskort
 • 81 byggekort
 • 4 oversigtskort
 • 1 pointblok
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation