MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Yatzy sæt

#VN-SÆT
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
79,00 DKK

Ikke på lager

Yatzy er et yderst klassisk spil, som de fleste kender, og her kan du få et komplet sæt Yatzy, der kan spilles overalt.Yatzy Sæt | Spil det klassiske Yatzy med familien

Yatzy er et gammelt terningspil, der blev opfundet tilbage i 1954. Spillet går ud på at danne nogle kombinationer med sine terninger, hvor der kan samles forskellige point.

Yatzy er altid et hyggeligt spil, og kan medbringes hvor som helst. Det er et perfekt familiespil til en ferie og tidsfordriv til de lange køreture. Hele familien kan være med til et spil Yatzy, men vi anbefaler dog, at børn er mindst 5 år gammel.

Spilleregler:

I dette Yatzy sæt får du alt, der skal bruges til et spil Yatzy. I får nogle ordentlige raflebæger, terninger, og en pointblok der giver jer et godt overblik over, hvor I skal placere jeres point, og hvad I skal gå efter.

I Yatzy er spillet en smule indviklet, men det er alligevel ret simpelt. Der skal slås efter nogle bestemte kombinationer, der giver forskellige point. Fx skal I slå efter en lille straight, der har kombinationerne 1-2-3-4-5.

I spillet kan der også vindes en bonus, og selvfølgelig den helt store Yatzy, der kræver 5 ens terninger. I vores Yatzy sæt får i de klassiske regler.

Spillet indeholder:

 • 1 raflebæger i lædder
 • 12 terninger
 • 2 Yatzy-blokke

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation