MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Alhambra

#ENI-MDG201
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
228,00 DKK
Spar 31%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

I Alhambra skal bygherrer dyste om at være den bedste til at bygge en flot by. Om bygherrerne vinder handler om, hvilken by har det skønneste palads. I dette arabiske univers kæmper arabere og europæere om at være den bedste til at bygge.
Byg din egen by

I Alhambra er der ét mål og det er at bygge den mest fantastiske by. I denne arabiske del af verden betyder det at du skal være den bygherre der kan bygge det mest overdådige palads. Når I gør klar til at spille skal der lægges 4 byggebrikker på de felter med numre på. Så uddeles der pengesedler til alle. Den spiller der har fået flest penge får lov til at starte. Det går nu efter tur, hvem der skal tage en handling. Der er 3 handlinger at vælge imellem. Når turen er din kan du vælge mellem følgende: 1) Tage penge, 2) Købe og placere byggebrikker, eller 3) Redesigne din by, Alhambra. Der er nogle krav til, hvordan brikkerne må placeres i Alhambra. Eksempelvis skal sider, der støder op mod hinanden, passe sammen. Blandt andre regler gælder det at der ikke må være tomme felter midt i Alhambra. Når der ikke længere er brikker nok til at der kan lægges building-brikker på building-markedet, så slutter spillet og en sidste pointrunder gennemføres for at finde ud af, hvem der i alt har fået flest point. Pointene, der skal tælles sammen, er fra de 2 pointrunder, der er i løbet af spillet, men også fra den sidste pointrunde, som runder spillet af.

Prisvindende spil

Alhambra er et prisvindende spil, der blandt andet har vundet ”Spiel des Jahres” i 2003 samt ”Årets Familiespil” i Norge i 2005. Spillet anbefales til alle fra 8 år og opefter. Spillet egner sig bedst til 2-6 spillere. Det tager typisk 45-60 minutter at spille Alhambra.

 Se instruktionsvideo

I videoen nedenfor kan du se en gennemgang af hvordan du spiller. Videoen er på engelsk men viser meget godt hvordan spillet er bygget op. I spillet finder du naturligvis danske regler. 

 

Spillet indeholder:

 • Byggeplads
 • 60 bygge- og startbrikker
 • 110 kort
 • 12 pointbrikker
 • Pointtavle
 • 6 reservefelter
 • 1 stofpose
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation