MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Alias: Kvinder mod mænd

#TT-53699
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 60 minutter
189,00 DKK

Ikke på lager

I Alias: Kvinder mod mænd kan kvinderne og mændene få afgjort, hvem der er bedst til at forklare og gætte ord. Men det gøres på tid og der er samtidig regler, der skal overholdes. Der var ingen der sagde at det var nemt at vinde over det modsatte køn! Leder du efter originaludgaven? Se mere om og køb Alias Original her.Alias: Kønnenes kamp

Alias Kvinder mod mænd er spillet, hvor kvinder spiller mod mænd. Det handler om at forklare ord og gætte ord. På den måde ligner denne udgave det originale Alias spil. På det ene hold spiller kvinder og på det andet spiller mændene. Man spiller ved at det ene hold skal gætte flest mulige ord mens det andet hold holder øje med at reglerne overholdes. Det betyder at én spiller skal forklare ordene på spillekortet, men en spille fra samme hold og dermed at samme køn, skal gætte så mange ord som muligt.

Hold tungen lige i munden

Det der kan være svært er at huske ikke at benytte dele af ordet til at forklare ordet. Det lyder måske nemt, men det er faktisk meget let at glemme. Derfor skal man holde tungen lige i munden, når der forklares. Gætter ens medspiller rigtigt må holdet flytte sin spillebrik frem på pladen. Det hold, der først når målfeltet, vinder denne dyst om hvilket køn er stærkest. Alias: Kvinder mod mænd anbefales til alle over 15 år. Det kræver mindst 4 spillere og spilles derfor ideelt set af 2 eller flere kvinder og 2 eller flere mænd. Men ærligt talt kan man selv bestemme, hvem der spiller på dameholdet og hvem der spiller på herreholdet. Det tager typisk en times tid at spille.

NOMINERET TIL ÅRETS VoksenSPIL 2016

Alias Kvinder mod Mænd blev nomineret som årets voksenspil i 2016 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Spillet indeholder:

 • 1 spilleplade
 • 2 spillebrikker
 • 400 ordkort med 2.400 ord
 • 1 timeglas
 • 1 sæt danske spilleregler

Leder du efter original spillet Alias? Læs mere om det og køb det her.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation