MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Arkham Horror 3rd edition - Engelsk

#ENI-FAHB01
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
549,00 DKK
Spar 31%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Arkham Horror handler om at samarbejde, om at få bekæmpet ondskaben i byen Arkham. Der er et lidt nørdet spil og tager lang tid, og det er det perfekte brætspil for fans af Steven King og andre gode gyserforfattere.Arkham Horror - et dybt samarbejdsspil, om at redde verden fra ondskab.

Arkham Horror er et samarbejds- eventyrspil, bygget på H.P. Lovecrafts Cthulhu Mythos fortællinger. Spillerne kan vælge mellem 16 forskellige detektiver, som går på gaden i Arkham for at løse et stort mysterie. Før spillet starter, vælger spillerne en af de 8 Ancient Ones - Gamle Guder - og det er så op til spillerne, at stoppe guden fra bryde fri og ind i vores verden.

I løbet af spillet, kan spillerne opgradere deres detektiver, ved at få nye evner, allierede, udstyr, våben og, magi. Det er op til spillerne at rydde gaderne i Arkham for mange forskellige typer monstre, men deres rigtige mål er at lukke portaler til andre dimensioner, som åbner sig, rundt omkring i byen. Hvis der er for mange portaler åben på en gang, kan den gamle gud bryde fri, og spillerne har en sidste chance for at redde verdenen. Besejr den gamle gud i kamp!

Sådan spiller du Arkham Horror:


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation