MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-17%

Bagklog

#KS-310092
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.På lager

Spil Bagklog og få en chance for at vinde selvom du ikke nødvendigvis er den klogeste. I dette spil handler det nemlig om at udnytte de andres forkerte gæt og vende det til din fordel.Bagklog

I dette spil har du chancen for at vinde over selv den klogeste spiller. Man kan nemlig godt få masser af point selvom de andre spillere ved mere end du gør. Dette gør spillet til et perfekt spil, der inkluderer alle. Spillet var nomineret til Årets spil 2014 i Sverige.

 

Info omkring spillet

Bagklog er et spil med 5 spørgsmål på hvert kort. Hver deltager skal igennem 5 spørgsmål, dvs. 1 kort, på én gang. Man spiller ved at svare så godt man kan på de 5 spørgsmål. Derefter får alle spillere at vide, hvor mange svar var rigtige. Det vides dog stadig ikke, hvilke svar var de rigtige svar. Nu går turen til næste spiller, som kan vælge at svare på ny eller kopiere de oprindelige svar fra forrige spiller. Det er nemt at være bagklog og netop dette koncept udfordrer spillet. Der er over 500 spørgsmål i dette spil. Eksempler på spørgsmål fra spillet kunne være: ”Hvad betyder avantgarde?” eller ”Hvor mange årer har en gondol?” Det kræver mindst 3 spillere for at kunne spille Bagklog. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 20 minutter at spille.

 

Spillet indeholder:

  • Over 500 spørgsmålskort

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation