MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bamse og Kylling Billedlotteri

#MA-6-335
Værd at vide
sprogDansk
spilletidCa 10 minutter
antal spillere2
alderUnder 3 år
99,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

DR’s billedlotteri med Bamse & Kylling er et underholdende banko spil, hvor det handler om at få pladen fuld. Ved at fylde felterne ud med motiver fra Bamse & Kylling eftersom de bliver råbt op, kan du fylde pladen. Et sjovt spil med flotte plader og brikker.Spil billedlotteri med Bamse og Kylling

Dette billedlotteri er med Bamse & Kylling og deres venner som motiver. DR’s Bamse & Kylling er populær blandt de små på grund af det høje pædagogiske niveau. Det er udviklet til små børn og de elsker det derfor. Det gælder om at få pladen fyldt med brikker. Både pladerne og brikkerne er super flotte med farverige motiver. Det motiverer børn til at blive ved med at spille. Da motiver er enkle og klare i farverne er det muligt for selv små børn at genkende motiver. Der skal bruges en opråber i dette billedlotteri. Det kan med fordel være en voksen. Så skal alle andre spillere holde øje med deres plade og fylde den ud, hvis motivet bliver råbt op. Hvis du er så heldig at få pladen fuld fordi alle motiverne på din plade er blevet råbt op, så skal du råbe ”Banko”. Og så har du vundet. Godt klaret!

Også for helt små børn

Billedlotteri er et spil, som passer til alle aldre. Men især til de mindste helt ned i 2 års alderen er billedlotteri et spil, som er underholdende. Da motivet med Bamse & Kylling er velkendt for de mindste, kan de nemt være med. Spillet passer til 2-7 spillere og ét spil tager ca. 10 minutter. I samme serie finder du også Bamses Stoledans og Find Bamse.

Spillet indeholder:

 • 6 store lotteriplader (14 x 16 cm)
 • 36 brikker (7,5 x 7,5 cm)
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation