MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bamse Stoledans

#MA-6-493
Værd at vide
sprogDansk
antal spillere2
alderUnder 3 år
spilletidCa 10 minutter
142,00 DKK
Spar 21%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Dans stoledans med dine venner til Bamse’s Regnvejrssang. Find en stol hurtigt, når musikken stopper. Der er nemlig én som ikke får en stol og den person er ude indtil, der er fundet en vinder og legen kan startes forfra.

I samme serie finder du også billedlotteri og Find Bamse.
Leg stoledans med Bamse fra DR

Nu kan du danse stoledans med DR Bamse stoledans. Spilledåsen der medfølger, kan spille den originale udgave af Regnvejrsangen, som er kendt fra Bamse & Kylling. Når musikken starter skal I danse rundt omkring nogle stole. Der skal altid være én stol mindre end det antal, som danser. Når musikken stopper skal man hurtigst muligt sætte sig på en stol. På stolene ligger der stolekort, som enten giver point eller ej. Den som ikke får en stol er ude af legen og må vente til man starter helt forfra med en ny sang. Alle fra 2 år og opefter kan være med til at danse stoleleg med Bamse. Der skal være mindst 2 spillere eller dansere skulle man måske kalde det. Men jo flere dansere, jo mere sjovt er det. Det tager typisk 15 minutter at tage en omgang stoledans.

Leveres i flot metalæske

Spillet leveres i en flot metalæske, som står flot på børneværelset og inspirere til sjov og leg. Husk at købe 3 AA batterier til spilledåsen. De medfølger ikke.  

Spillet indeholder:

 • 1 Spilledåse
 • 12 runde stolekort
 • 6 aktivitetskort
 • 1 sæt danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation