MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bang!

#SB-LPFI373
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
159,00 DKK

Ikke på lager

Bang! giver dig mulighed for at leje sherif og cowboys i det vilde vesten. Dette sjove kortspil, hvor det handler om at gøre det af med de andre inden de gør det af med dig, er meget nemt at lære og sjovt at spille.Bang! - et kortspil for hele familien

Bang! er spillet, hvor du kan lade som om at dig og de andre deltagere er cowboys, lovløse, sheriffer og vicesheriffer. Sæt dig ind i det vilde vesten og lad kuglerne fyge omkring jeres hoveder. I dette kortspil får hver spiller en rolle, som han eller hun skal spille. Det er ikke til at vide om man bliver sherif eller vicesherif, cowboy eller lovløs. Det er klart at cowboys er imod sheriffen, men på hvilken side er de lovløse? Spil for at finde ud af det.

Sådan spiller du

Man spiller ved at sørge for at skyde de andre modspillere før de skyder dig. I dette spil kan man lade sin pistol, sigte med den og affyre den. Som spiller der bliver skudt på kan du dukke dig og muligvis undslippe kuglens bane. Hver spiller har sin dagsorden og den som bedst udfører den, vinder Bang! Denne udgave af et godt kortspil om det vilde vesten er meget nemt at lære at spille. Du kan hurtigst sætte dig selv og dine modstandere ind i spillets regler, som kan læses i regelbogen på dansk. Spillet anbefales til alle over 8 år og man skal være 4-7 spillere for at kunne spille det. Det tager normalvis 20-40 minutter at spillet ét spil Bang!

Spillet indeholder:

 • 7 rollekort
 • 16 karakterkort
 • 80 spillekort
 • 7 oversigtskort
 • 7 spilleplader
 • 30 ammunitionsbrikker
 • 1 sæt danske spilleregler
 • Kortene er på dansk

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation