MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bears VS Babies NSFW

#ES-EKGBVBNSFW1
Værd at vide
sprogEngelsk
antal spillere2
spilletidOp til 30 minutter
alder18+
59,00 DKK
Spar 40%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

 Denne udgave af Bears VS Babies er en udvidelse til grundspillet, som gør spillet meget morsomt at spille for voksne – og kun voksne.Bears VS Babies NSFW Expansion Pack

Vær opmærksom på at denne udvidelse kun kan spilles sammen med Bears VS Babies grundspillet. Denne udvidelse inkluderer ikke-børne-venlige kort, som gør spillet sjovt at spille for voksne. I vil hurtigt opdage at humoren skifter. Lige som i grundspillet handler Bears VS Babies Voksen Udvidelse om at monstrene skal kunne modstå babyernes angreb, når tiden kommer.

Reglerne

Reglerne i spillet, uanset om du bruger udvidelsen eller ej, går ud på at hver spiller på skift skal trække kort op fra bunken på bordet. Hvis kortet er en bjørn skal kortet lægges foran spilleren som en del af hans eller hendes monster. Sådan kan man bygge sit monster op til at blive rigtig stort. Hvis kortet derimod er en baby skal det lægges midt på bordet, hvor babyen så med tiden vil blive til flere og flere babyer. Hvis babyerne bliver irriterede kan de angribe. Hvis de gør det handler det om at have et monster, der kan kæmpe imod. Hvis du har et monster, der er større end babyen der angriber vinder du. Det handler om antallet af kort. Hvis ikke, mister du dit monster og må starte forfra. Bears VS Babies Voksen Udvidelse kan spilles af op til 5 spillere. Det er vigtigt at være over 18 år, hvis du spiller denne udvidelse, da kortene har en vis voksne karakter. Det varierer meget, men tager typisk 15-20 minutter at spille.

Spillet indeholder:

 • 30 NSFW kort (Voksenkort)
 • 1 kondon
 • 1 sæt engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation