MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Break Free

#AG-38018446
Værd at vide
219,00 DKK
Spar 27%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Break Free er spillet for dig, hvis du har en lille udbryderkonge gemt i maven. Det gælder i dette spil om at tænke klart og fokusere, så du hurtigt kan slippe ud af dine håndjern og vinde spillet. Et sjovt spil, hvor der med tiden kan bygges flere og flere udfordringer på, jo bedre du bliver til det.Break Free – kan du slippe fri?

I Break Free er du og dine medspillere hemmelige agenter, som er ude på en farlig mission. Uheldigvis er I blevet fanget og er nu i håndjern. For at slippe fri skal I føre nøglen til håndjernene igennem en labyrint, ved at dreje den op og ned samt til højre og venstre. Derfor er det en fordel at tænke logisk og have god motorisk sans i dette underholdende spil. Jo bedre I bliver til spillet, jo flere ekstra udfordringer kan I selv vælge at tilføre, efter man er sluppet ud af håndjernene.  

Hvem kan spille?

Det anbefales, at man minimum er seks år for at spille Break Free. Spillet er hovedsageligt for børn, og man bør være opmærksom på, at håndjernene ikke kan holde til, at voksne spiller spillet med alle deres kræfter iført håndjernene. Spillet er for to til fire spillere, og det tager omkring femten minutter at gennemføre i dets oprindelige form.  

Spillet indeholder:

 • 4 håndjern
 • 12 låselabyrinter
 • 4 nøgler
 • 4 labyrintlåg
 • 12 pointbrikker
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation