MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Bucket King 3D

#SB-LPFI359
Værd at vide
139,00 DKK
Spar 13%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Pas på din pyramide og bevar den så høj og flot som muligt lige så længe du kan. Hvis du fejler med dine spillekort er straffen nemlig at der må ryge en spand fra din pyramide af spande.
Bliv konge over dine spande!

Bucket King 3D er et simpelt, men sjovt spil, hvor det handler om at have den flotteste pyramide, når spillet er færdigt. Spillet hedder Bucket King 3D fordi det handler om at være konge over sine spande, som fra start skal stå i en pæn pyramide. Man spiller ved at have nogle forskellige kort med dyrearter på hånden hver især. Nu lægges der på skift kort ned på bordet. Og hvis du ikke kan lægge et kort med den rigtige dyreart samt med en værdi der er højere end det kort, der lige er blevet lagt, så skal du straffes. Man tager sin straf ved at knipse en bestemt farve spand ned fra sin pyramide. Det kan være svært at gøre uden at ødelægge andre dele af pyramiden. På et tidspunkt vil en spiller uundgåeligt komme til at vælte sin pyramide helt. Spilleren der vinder Bucket King 3D er ham eller hende, som har flest spande i sin pyramide på dette tidspunkt. Hvis du vinder bliver du naturligvis udnævnt til konge over dine spande. Bucket King 3D anbefales til alle over 7 år og er dermed et fantastisk familiespil. Det kan spilles af 2-6 spillere. Ét spil tager normalvis 30 minutters tid.

NOMINERET TIL ÅRETS FAMILIE SPIL 2017

Bucket King blev nomineret som årets familiespil i 2017 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Spillet indeholder:

 • Spillekort
 • Spande
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation