MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Captain Sonar - Engelsk

#ENI-MGO4301
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 60 minutter
299,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Captain Sonar er et innovativt real time spil, der udfordrer to hold, med hver deres U-båd, til en spændende kamp om at finde og skyde modstanderen ned. Det sjove er, at spillet ikke kører i runder eller ture, men i real time, så hvert hold kan arbejde, så hurtigt de kan. Der kan være 1-4 spillere pr hold, og hver gang u-båden skal udføre en manøvre, er der flere af spillerne, der skal reagere. Det er nemt at forstå og svært at spille, men vigtigst af alt, er det hylende morsomt!Captain Sonar - en oplevelse af et spil

I Captain Sonar kontrollerer du og dine holdkammerater, en moderne u-båd, som prøver at lokalisere en fjendtly u-båd, for sprænge den ud af vandet før modstanderholdet gør det samme ved dig. Hver en rolle i spillet er vigtig, og konfrontationen er nådesløs. Vær organiseret og kommuniker, for en kaptajn er intet uden sin besætning: the Chief mate, the Radio operator and the Engineer.

Sådan spilles Captain Sonar

Alle medlemmerne af et hold sidder på sin side af bordet, og har hver især sin specifikke rolle på u-båden (Fordelingen af roller afhænger af antallet af spillere). En spiller tager rollen som kaptajn, der er ansvarlig for at styre u-båden, og annoncere detaljer om deres bevægelser højt. En anden spiller håndtere sonaren, som Radio operator. Den spiller lytter efter modstandernes u-båd, og prøver at lokalisere den, ved at følge godt med i Kaptajnens udmeldinger. En tredje spiller håndtere ammunitionsrummet, hvor der skal klargøres torpedoer, miner og andet udstyr, før det kan bruges i kamp. Captain Sonar kan spilles på to måder, enten turbaseret, som vi kender det fra de normale brætspil, eller simultant. Spiller man simulatant, gør alle spillere deres handlinger samtidigt. Det gør det langt sværre at holde styr på, hvad modstanderens u-båd laver. Når en kaptajn annoncerer et angreb, stopper begge hold op midlertidigt, for at se om en udbåd er blevet ramt. Spillet fortsætter umidelbart efter, hvis begge ubåde stadig er farbare. Der flere forskellige kort, med forskellige sværhedsgrader.

Priser og Nomineringer

2017 Guldbrikken - Juryens special pris Winner 2017
SXSW Tabletop Game of the Year Nominee 2017
Kennerspiel des Jahres Recommended 2016
Golden Geek Most Innovative Board Game Winner 2016
Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee 2016
Golden Geek Board Game of the Year Nominee 2016
Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee 2016
Golden Geek Best Party Game Nominee 

Se en gennemspilning af Captain Sonar


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation