MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Civilization: A New Dawn

#ENI-FCIV01
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
338,00 DKK
Spar 32%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Nu kæmper forskellige befolkninger igen om verdensmagten i Civilization: A New Dawn. Hele menneskehedens historie og kultur afhænger af jeres handlinger og vil blive formet efter dem. Er du klar på at tage kampen op om at føre din civilisation til sejr og erkendelse?Civilization: A New Dawn - Din Verden Venter

Civilization, verdenskendt for de populære computerspil, gør det nu muligt at opleve den samme stemning i deres nye brætspil, Civilization: A New Dawn. Med samme grundlag som computerspillene, styrer du en civilisation og står for at opbygge den med teknologier, udvigende grænser og verdens vidundere. Du er dog ikke alene. Andre Civilisationer prøver at slå dig i kampen om verdensmagten. Det er op til dig at sætte dem på plads og efterlade dit præg på fremtiden.

En ny måde at spille på

Bered dig på en udfordring med Civilization: A New Dawn brætspillet. Spillet er nemlig bygget op om en bunke mission kort, som skal genføres for at vinde spillet. Hvert kort viser 2 muligheder for at gennemføre det, og 3 kort skal gennemføres, af samme spiller, for at spilleren kan blive erklæret vinder. Dette varierer alle spil til at se vidt forskellige ud, så selv de bedste spillere ikke kan gøre sig klar på alt. Spillet bruger også en helt speciel måde at balancere de forskellige handlinger, man kan lave, på. Med en tabel der går fra 1 til 5, ligger ens 5 mulige handlinger fordelt ud på de 5 tal. Jo højere handlingen ligger på tabellen jo bedre er handlingen. Men når en handling så bruges, rykker den ned til 1, hvor efter resten rykker op. Dette ligger en helt del planlægning og overvejelse i, hvornår en handling er værd at bruge, og hvilken rækkefølge man gerne vil bruge dem i. Civilization: A New Dawn er alt i alt et fantastisk strategi spil, med nye fænomenale elementer blandet med det klassiske vi kender. Spillet er blevet lettere at overskue end nogen af dens forgængere, men har samtidigt beholdt meget af den komplexitet og strategi det er kendt for. Helt sikkert et fremragende spil i Civilization serien! Spillet er for 2-4 spillere og den anbefalede alder er 14+. Spilletid er 60-120 min.

Se en gennemgang fra Gen Con 2017


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation