MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Codenames Deep Undercover 2.0 - Engelsk

#ENI-CGE227XIM
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder18+
spilletidCa 10 minutter
155,00 DKK
Spar 22%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Codenames er spillet, hvor det handler om at spioncheferne, ved hjælp af kodenavne, skal få fat i deres agenter i felten. Denne Deep Undercover udgave er for voksne og typen af kodenavne der skal gættes er derfor i nogle tilfælde upassende for børn at høre.

Se den originale familieudgave af Codenames her.
Nu undercover!

Codenames Deep Undercover er en udvidelse, men også et spil i sig selv, der handler om at én spionchef fra hvert hold skal give ledetråde til, hvor i felten holdets agenter befinder sig. Agenterne ligger på bordet i form af kort med ord på. Det er især smart, hvis spionchefen kan komme med ledetråde, der gør at spillerne på samme hold kan finde flere agenter på én gang. Men pas på at holdet ikke kommer til at finde de forkerte agenter. Det hold som først gætter alle sine agenter vinder. I Codenames Deep Undercover er det bare spændende at se, hvilke sjove ledetråde, der kan gives og sættes i association med de uartige ord, der kan stå på kortene på bordet. Det er meget op til spillerne selv, hvor upassende spillet skal være.

Selvstændig udvidelse

Denne udgave af Codenames kan spilles alene eller i sammenhæng med et andet Codenames spil. Det er dermed en ”expandalone”. Du finder den oprindelige udgave her og billedudgaven her.

Mest for voksne

Codenames Deep Undercover er udviklet, så det passer til alle over 18 år. Det er en mere voksen udgave af familieudgaven og på den måde kommer voksne ikke til at kede sig. Vær opmærksom på en mere fræk og under bæltestedet-agtig tone i spillet, hvilket gør udgaven upassende for børn under 18 år. Bliv udfordret sammen med dine venner. I kan være 4-8 spillere om ét spil, som tager ca. 15 minutter at gennemføre.

Spillet indeholder:

  • Spillekort
  • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation