MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Coral Reef

#TT-54399
Værd at vide
sprogDansk
antal spillere2
sprogEngelsk
spilletidOp til 30 minutter
alder4+
169,00 DKK
Spar 15%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Livet i Coral Reef er noget udover det sædvanlige og det har du en chance for at opleve i dette skønne spil, som foregår på havets bund i det smukke koralrev. Se de smukke dyr og dyst mod dine venner om, hvem der først finder de ting, der gemmer sig i koralrevet. Vinder af Årets Børnespil 2017.Coral Reef

Coral Reef er et sjovt og livligt spil om livet på havbunden i et smukt og farverigt koralrev. Det handler om at finde frem til både havdyr og skattekister og på den måde kan du vinde spillet. Men der skal også fart på for at vinde. I dette spil skal du nemlig kunne tænke hurtigt og være hurtig på aftrækkeren. Det starter nemlig med at den første deltager vender 2 kort fra bunken. Nu kigger alle deltagere efter de samme billeder i koralrevet på havbunden. Hvis man finder dem skal man markere. Den første til at markere at han eller hun har fundet billederne, har vundet den runde. Billederne kan være svære at finde, da dyrene gemmer sig, men hvis du kigger godt efter kan du finde dem.

Alle er med

Fordi alle deltagere aktivt deltager i alle runder er dette spil aldrig kedeligt og man skal derfor aldrig vente på at det bliver ens tur. Spil det med dine forældre, dine søskende. eller dine venner og nyd en stund med farvestrålende dyr, som stortrives i koralrevet blandt skattekister og smukke koraller. Coral Reef spilles bedst af 2-4 spillere og anbefales til alle over 8 år. Det tager ikke mere end 20 minutter at spille et spil Coral Reef, og man har ofte lyst til at spille et spil mere.

VINDER AF ÅRETS BØRNESPIL 2017

Coral Reef har vundet prisen som årets Børnespil i 2017 ved Legebranchen. Læs mere her!

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 

Se videoen om Coral Reef

Se en kort præsentation af spillet. Videoen er på engelsk men giver alligevel et godt indtryk af spillet. Der er naturligvis danske regler med spiller når du køber det hos os.

 

 

Spillet indeholder:

 • Spilleplade (som sættes sammen à 12 brikker)
 • 55 kort
 • 4 laguneplader
 • 17 havdyr
 • 5 skattekister
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation