MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Cortex Challenge Geo

#ENI-MDG852
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
spilletidOp til 30 minutter
alder8+
119,00 DKK
Spar 21%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Brug hjernen for at løse opgaverne i Cortex Challenge Geo. Især din viden om geografi er brugbar og kan hjælpe dig med at få sejren i hus i et spil med dine venner eller din familie.

Hurtigt, sjovt og lærerigt.

Den sjove geografi-test

Cortex Challenge Geo er et spil, der udfordrer dig på din viden omkring alle mulige geografiske emner. Ligesom i de andre Cortex spil, så er der forskellige måder at blive udfordret på. Der er faktisk 8 forskellige typer af opgaver, som kan løses på forskellige måder. Emnerne er alt lige fra hvilket land har det gældende flag og kan du gætte et land på dets omrids? Opgavekortet kan også give dig hints og så gælder det om at du kan gætte landet. Så hvem blandt dig og dine modspillere ved mest om verdens lande og hvem er bedst til at forstå opgaverne? Den der er bedst vinder spillet. Cortex Challenge Geo har mange sjove elementer. Ikke nok med at der er forskellige typer af opgaver og rigtig mange forskellige lande at gætte. Så handler det ofte om, hvor hurtig du er til at gætte landet og løse opgaven. Opgaverne er nemlig på tid, så du kan udfordre dine venner og din familie på hvem der er hurtigst.

Cortex Challenge

Cortex Challenge Geo er for 2-6 spillere fra 9 år og derover. Det tager ca. 15 minutter at spille et spil og det er derfor en nem beslutning at tage et spil mere. Det findes også i en børneudgave og i den oprindelige udgave.  

Spillet indeholder:

 • 90 kort
 • 24 hjernebrikker
 • 1 sæt danske spilleregler

Mere fra Cortex Challenge serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation