MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Cortex Challenge Kids

#ENI-MDG851
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
spilletidOp til 30 minutter
alder5+
129,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Spil Cortex Challenge Kids med børnene og lad dem blive udfordret i forskellige, sjove typer opgaver som skal løses. I dette spil kommer man ud for eksempelvis labyrinter og logisk tænkning.

Prøv også grundudgaven og geografi-udgaven.

Sjov hjernegymnastik for børn

I Cortex Challenge Kids får børnene mulighed for at træne hjernen i et sjovt spil, hvor sværhedsgraden passer til børn helt ned til 5 års alderen. Udover at løse de forskellige opgaver, så handler det også om fart. Det er nemlig en fordel at kunne løse opgaverne hurtigere end de andre spillere. Opgaverne i Cortex Challenge Kids varierer idet der findes 8 typer af opgaver. Nogle opgaver går på at være logisk tænkende, nogle handler om at matche ting sammen eller komme igennem en labyrint. På den måde bliver spillet aldrig kedeligt og man bliver nødt til at løse hver type opgave på en ny måde.

Om Cortex Challenge Kids

Spillet er et spil, der kan give lidt hjernegymnastik til selv de mest begavede og hurtige børn. Også for voksne kan opgaverne være sjove at prøve kræfter med. Spil med og se om du ikke synes Cortex Challenge Kids er et spil for hele familien. Alle børn fra 5 år og opefter kan spille Cortex Challenge Kids. Det anbefales at være 2-6 spillere og det tager typisk 15 minutter at spille én omgang Cortex Challenge Kids. Så kan man jo nemt tage en omgang mere.  

Spillet indeholder:

 • 90 kort
 • 24 hjernebrikker
 • 1 sæt danske spilleregler

Mere fra Cortex Challenge serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation