MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dixit Memories (6)

#ENI-AMDDIX08EN
Værd at vide
antal spillere3 - 6 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
139,00 DKK
Spar 18%  ift. Vejl. Pris.På lager

Denne udvidelse til Dixit hedder Memories og giver børn og voksne mulighed for at lege med associationer og billedkort. Denne udvidelse giver mulighed for mere fantastiske skabninger og steder i et skønt univers.
Udvidelsen Dixit Memories (6)

Dixit 6 Memories er en udvidelse til grundspillet og de andre udvidelser, der findes indenfor samme serie af navnet Dixit. Udvidelsen består af 84 nye kort, der hjælper spillerne med at komme i tanke om nye associationer, der har med nye interessante figurer og nye spændende steder at gøre. Vær opmærksom på at du skal have et af Dixit grundspillene (Dixit eller Dixit Odyssey) for at kunne få denne udvidelse i spil. Med udvidelsen får du ekstra meget sjov ud af dine Dixit spil og kan tage på nye eventyr.

Selve spillet

Spillet Dixit spilles ved at hver spiller får nogle kort på hånden. Èn spiller vælger et kort fra hånden som de andre spillere ikke får lov til at se. Der siges et ord eller en sætning, der betegner motivet på kortet. De andre spillere skal nu komme med deres bud på et kort fra deres hånd, som passer godt til ledetråden. Det som gruppen beslutter var det mest passende kort får lov til at rykke felter frem. Udvidelsen gør det muligt at lave nye associationer og ledetråde. Har du ikke grundspillet Dixit endnu anbefaler vi at du køber grundspillet før eller sammen med denne udvidelse, da udvidelsen ikke kan spilles alene.   Spillet kan spilles af alle over 6 år og det tager ca. 30 minutter at gennemføre ét spil. Man skal helst være fra 3-6 spillere.  

Spillet indeholder:

  • 84 kort
  • 1 sæt danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation