MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Dixit Memories (6)

#ENI-AMD31314
Værd at vide
anbefalet alder8+
antal spillere3 - 6
spilletid30 min.
sprogDansk
149,00 DKK
Spar 12%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Denne udvidelse til Dixit hedder Memories og giver børn og voksne mulighed for at lege med associationer og billedkort. Denne udvidelse giver mulighed for mere fantastiske skabninger og steder i et skønt univers.

Udvidelsen Dixit Memories (6)

Dixit 6 Memories er en udvidelse til grundspillet og de andre udvidelser, der findes indenfor samme serie af navnet Dixit. Udvidelsen består af 84 nye kort, der hjælper spillerne med at komme i tanke om nye associationer, der har med nye interessante figurer og nye spændende steder at gøre. Vær opmærksom på at du skal have et af Dixit grundspillene (Dixit eller Dixit Odyssey) for at kunne få denne udvidelse i spil. Med udvidelsen får du ekstra meget sjov ud af dine Dixit spil og kan tage på nye eventyr.

Selve spillet

Spillet Dixit spilles ved at hver spiller får nogle kort på hånden. Èn spiller vælger et kort fra hånden som de andre spillere ikke får lov til at se. Der siges et ord eller en sætning, der betegner motivet på kortet. De andre spillere skal nu komme med deres bud på et kort fra deres hånd, som passer godt til ledetråden. Det som gruppen beslutter var det mest passende kort får lov til at rykke felter frem. Udvidelsen gør det muligt at lave nye associationer og ledetråde. Har du ikke grundspillet Dixit endnu anbefaler vi at du køber grundspillet før eller sammen med denne udvidelse, da udvidelsen ikke kan spilles alene.   Spillet kan spilles af alle over 6 år og det tager ca. 30 minutter at gennemføre ét spil. Man skal helst være fra 3-6 spillere.  

Spillet indeholder:

 • 84 kort
 • 1 sæt danske spilleregler

Mere fra Dixit serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation