MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 33
Åbner kl 10

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

EGO Gold

#GI-33
Værd at vide
anbefalet alder18+
antal spillere3 - 6
spilletid30 min.
sprogDansk
237,00 DKK
Spar 12%  ift. Vejl. Pris.

På lager

EGO Gold - Jubilæums udgaven af af EGO spillet! Indeholder 750 nye Spørgsmål og dilemmaer, hvor personlige holdninger og følelser kommer i spil. EGO er super simpelt. Du vælger dit svar på et spørgsmål eller dilemma og de andre prøver at gætte dit svar. Helt enkelt!
EGO Gold - Jubilæums udgave af ego-spillet!

Den første udgave af EGO er nu 10 år gammel, og der er kommet mange forskellige udgaver af spillet. EGO Gold versionen, blander de andre EGO spilkoncepter, og har 750 nye spørgsmål og dilemmaer. EGO er et selskabspil, der handler om at lære hinanden bedre at kende. Det er et spil, der tvinger dig til, at svare på spørgsmål om dig selv og andre, at og vælge mellem dilemmaer. Det lyder alvorligt, men det er det ikke, det er mega sjovt, og udfordrende.

Den bedste grund til at spille EGO

EGO formår at skabe debat, og at du kommer nærmere på dine venner og familie. I kommer forbi spørgsmål som: Hvor gode er danske kvinder til at flirte? og hvad vil du foretrække: Loppemarked eller shoppingcenter? eller hvad er din forståelse af: Hvem af os var mest forkælet som barn?Spørgsmålene og dilemmaerne gør, at spillet ikke er lige til, men reglerne gør det nemt og sjovt.

Reglerne er simple

En spiller starter med at trække et kort, læser spørgsmålet op, vælger derefter det svar, som passer bedst på ham/hende, dette markeres hemmeligt, ved at vælge en brik med det tal der svare til svaret, uden at de andre ser det. Derefter vælger de andre spillere også en brik, med det svar som de mener passer bedst på oplæseren. De satser også nul, en eller to jetoner, alt efter hvor sikker de  er på svaret. Nu afsløres svaret og buddene, har man budt rigtigt, fordobler man sine jetoner, har man svaret forkert mister man sine jetoner. Det er simpelt! Det er genialt! Men først fremmest er det nemt!

Andre udgaver af EGO

Køb de andre sjove EGO spil her: EGO Rød - Hvem er du? EGO Grøn - Hvem er jeg? EGO Blå - Family - Hvem er vi?

NOMINERET TIL ÅRETS voksenSPIL 2018

EGO Gold Edition blev nomineret som årets voksenspil i 2018 af Legebranchen. Læs mere her. 

Prisen udmærker sig ved at det er familier og institutioner der nominerer, tester spillene og til sidst udvælger vinderspillet. 


Mere fra Ego serien

  Andre spil i samme genre


   Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   Din garanti


     Sortiment
     Navigation