MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Enigma

#ENI-COM8222
Værd at vide
sprogDansk
antal spillere2
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
149,00 DKK
Spar 50%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

I Enigma skal du løse en række simple logiske gåder under tidspres! Det forårsager mange tanketors, frustrationer og grin for alle spillerne undervejs. Enigma vandt Guldbrikkens pris i kategorien Årets Voksenspil i år 2013.Udforsk der ældgamle tempel

I Saharas sand har en hold arkæologer i deres udgravninger fundet et tempel, som de gerne vil udforske meget nærmere på grund af de skatte, som de har en formodning om, at templet indeholder. Det viser sig bare, at templet er beskyttet af en lang række gåder, som skal løses før skattekamret bliver afsløret.

Der fire forskellige typer af gåder, der skal løses før, at arkæologerne kan finde frem til skattekamret. De fire gådetyper er:

Tangramgåder, hvor spilleren bliver tildelt et tangramkort og 7 tangramstykker, også skal spilleren ellers få de 7 tangramstykker til at passe med figuren på kortet.

Stengåder, som består af et stengådekort og stengådeklodserne. Spilleren løser gåden ved at få stengådeklodserne til at ligne figuren på stengådekortet set oppefra. Udfordringen er grundlæggende den samme som i tangramgåderne, men stengådeklodserne er ikke kun udformet i 2 dimensioner, men derimod 3 dimensioner.

Vægtgåderne, består af et vægtgådekort og de dertilhørende vægtstykker. Spilleren skal som end bare få vægten til at balancerer, men det er lettere sagt end gjort.

Akvæduktgåden, består af akvæduktkortet og de dertilhørende akvæduktbrikker, som skal bruges til at skabe det rigtige rørsystem, så alle akvæduktkanalerne ender i en tunnel. Spillet slutter, når én eller flere af spillerne har samlet 15 point eller mere ved at løse gåderne.

Enigma vandt årets Guldbrik i år 2013 i kategorien Årets Voksenspil, for dets varierende gåder, som er vanskelige at løse under tidspres.

Spillet indeholder

 • 1 Timeglas
 • 4 Markører
 • 4 Figurer
 • 4 Stengåde-klodser
 • 6 Vægtgåde-klodser
 • 7 Tangramgåde-stykker
 • 9 Akvæduktgåde-klodser
 • 120 Dobbeltsidede tempelbrikker

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation