MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

EXIT: The Game - The Abandoned Cabin - Engelsk

#SB-KOS1264
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
139,00 DKK
Spar 18%  ift. Vejl. Pris.På lager

Dette spil tester jeres evne til at samarbejde. Det handler om at vinde over spillet sammen fremfor at vinde over hinanden. Løs gåderne, hvis I kan. Kun på den måde kan I slippe fra den forladte hytte igen.EXIT: The Game - The Abandoned Cabin

En køretur ender ikke helt som planlagt! Desværre går din bil i stykker ude i skoven, men heldigvis finder du en sted at overnatte. Den næste morgen er døren låst! Der er sat jernstænger på vinduerne, så du ikke kan slippe væk. Inde i hytten ligger en mærkelig bog! Kan du løse de gåder, der er efterlagt dig af den tidligere ejer af hytten, inden han flygtede? Brug jeres bedste samarbejdsevner til at bryde koder, løse gåder så I igen kan komme ud i friheden.

Om spillet

I EXIT: The Game – The Abandoned Cabin er alle spillere kørt ud i en skov. Bilen bryder desværre sammen i skoven og efterlader jer nødsaget til at finde et sted at overnatte. Midt i skoven finder I en forladt hytte, hvor I overnatter. Næste morgen er I klar til at tage af sted igen, men problemet er at I ikke kan slippe fra hytten. I finder dog en bog, som hyttens oprindelige ejer har efterladt. Den kigger I i og finder hurtigt ud af at der er vej ud i friheden igen. Der skal snilde til for at løse opgaven. Og vigtigst af alt, så handler spillet om at man kun kommer ud i det fri ved at arbejde sammen. I skal løse gåderne i bogen i fællesskab og kun på den måde har I en chance for at komme ud af hytten igen.

Alene - eller op til 6 spillere

EXIT: The Game – The Abandoned Cabin kan spilles alene, men du kan også spille det sammen med op til 5 venner. Det vil sige at man maksimalt kan være 6 personer om et spil.

1-3 spillere: Med færre spillere kan spillet være sværere at løse på kortere tid. Når du spiller med færre spillere, skal du fokusere på at bruge færre hjælpekort til at kompensere for den ekstra tid, der skal bruges.

4-6 spillere: Med flere spillere skal du sørge for at trække på hinandens styrker for hurtigt at løse gåderne. Det kan dog blive forvirrende med flere spillere, da hver person har sin egen idé om, hvordan de skal løse hver gåde. I dette tilfælde kan du overveje at have et stykke papir til at nedskrive hver sandsynlig løsning, givet af hver person, så det ikke bliver glemt.

Ét spil tager typisk mellem 1-2 timer at spille. Det afhænger selvfølgelig af jeres evne til at arbejde sammen. Dette spil kan være en god øvelse i samarbejde.

Spillet indeholder:

 • 1 decoder disk
 • Kort
 • Bog
 • Engelske spilleregler

   


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation