MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

EXIT: The Game - The Pharaoh's Tomb - Engelsk

#SB-KOS1265
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
129,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.På lager

I dette spil skal alle spillere arbejde sammen om at slippe ud af graven i Ægypten. Men kun ved at løse mysteriet og gåderne kan I slippe ud. Brug spillet til at øve dig på at samarbejde eller spil det alene.EXIT: The Game - The Pharaoh's Tomb

Turen ud til Kongernes Dal er højdepunktet på jeres tur til Ægypten. Mens du kryber rundt i de smalle passager, mister du kontakten til de øvrige deltagere.

Du indtaster et mystisk nummer på gravkammeret og en massiv stendør lukker sig bag dig. På gulvet foran dig ligger en notesbog.

Kan du løse de gåder, der er efterladt af en tidligere pyramideforsker? Lykkes det dig at undslippe graven?

Brug jeres bedste samarbejdsevner til at bryde koder, løse gåder, så I igen kan komme ud i friheden.

Om spillet

EXIT: The Game – The Pharaoh’s Tomb foregår i Ægypten, hvor du og dine venner er taget til Kongernes Dal. Her begiver I jer ind i mystiske gravkamre. Lige pludselig er muren bag jer lukket. I kan ikke komme ud. I finder en gammel bog, som en pyramideforsker må have tabt inde i gravkamret. Sådan finder I ud af at hvis I bare kan løse gåderne i bogen, så har I mulighed for at finde en vej ud. Ivrige efter at finde en udvej bliver I nødt til at hjælpe hinanden i denne svære og uvante situation.

Spillet er nemlig et af de populære samarbejdsspil, hvor spillerne spiller sammen mod spillet og ikke imod hinanden, som man ellers gør i så mange andre spil. På den måde kan dette spil også være med til at forbedre dine og dine venners evner til at arbejde sammen på bedst mulige vis. Du kan også spille spillet alene, hvis du gerne vil løse gåderne selv.

Slip selv ud - eller spil sammen

EXIT: The Game – The Pharaoh’s Tomb er et spil, som kan spilles alene. Men det kan også spilles af op til 6 personer sammen. Det kan tage 1 eller 2 timer at løse koden og komme ud af graven.

Spillet indeholder:

 • 1 decoder disk
 • Kort
 • Bog
 • Engelske spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation