MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

EXIT: The Game - The Secret Lab - Engelsk

#SB-KOS1266
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
139,00 DKK
Spar 18%  ift. Vejl. Pris.På lager

Find ud af det farlige laboratorium i en fart! I dette samarbejdsspil skal spillerne arbejde sammen for at vinde over spillet og for at låse døren op, så I kan slippe ud af laboratoriet.EXIT: The Game - The Secret Lab

I befinder jer i et laboratorium, hvor der studeres og forskes, men noget er helt galt! Der siver damp ud af reagensglassene og nogle begynder at blive dårlige. Det gælder om at komme ud - og hurtigst muligt. Desværre viser det sig, at døren er låst - kun en notesbog og en gådefulde spindingskode ring, synes at give nogle spor for, hvordan man kommer ud. Brug jeres bedste samarbejdsevner til at bryde koder, løse gåder og indsamle objekter, så I igen kan komme ud i friheden.

Samarbejdsspil med gådeløsning

Dette spil er et gådespil, hvor et mysterium skal løses for at spillet er vundet. Og hvem vinder så spillet? Det gør I alle, da dette er et samarbejdsspil. Det handler altså om at bruge alle spilleres evner bedst muligt for at finde ud af laboratoriet sammen. EXIT: The Game – The Secret Lab er dermed et spil, som udfordrer dig og dine medspillere på jeres evne til at arbejde sammen. Derudover skal man sommetider tænke ud af boksen for at løse opgaverne. I skal samle ting og knække koder for at kunne slippe fra det farlige laboratorium i tide. I laboratoriet er der foregået en masse eksperimenter, da der forskes og studeres forskellige ting. Årsagen til at I skal ud af laboratoriet i en fart er at der sker nogle kemiske processer i de dampende reagensglas. Det er ikke til at vide, hvad der skal ske. Men døren er selvfølgelig låst og for at låse den op, skal opgaver løses, ting samles og koder knækkes. Pøj pøj med det! EXIT: The Game – The Secret Lab anbefales til alle over 12 år. Man kan spille det alene eller op til 6 personer sammen. Det tager alt fra 1-2 timer at gennemføre og løse gåden.

 Spillet indeholder:

 • 1 decoder disk
 • Kort
 • Bog
 • Engelske spilleregler

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation