MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Exploding Kittens - Engelsk

#ENI-EKGORG11
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
179,00 DKK

Ikke på lager

I dette spil går det på tur i forhold til at trække et kort og lægge det på bordet. Alt efter hvilket kort, der trækkes, er du muligvis den, der får killingen til at eksplodere.

Men bare rolig, der er en chance for at du kan undgå at gå ud af spillet.
Eksploderende killinger

Exploding Kittens er inspireret af Russisk Roulette konceptet og handler derfor en smule om held. Det gør det ved at alle spillere skiftes til at trække kort op fra bunken indtil der er en spiller, der trækker den eksploderende killing. Denne spiller dør og går ud af spillet. Det handler dog ikke kun om held, men også om taktik idet du som spiller, selv har en del bestemmelse over, hvordan spillet udvikler sig. Det har du ved at du kan lægge et kort, der stopper killingen i at eksplodere, i tilfælde af at du er den spiller, der har fået killingen til at skulle eksplodere. Det sjove er at disse kort illustrerer at killingen får noget at spise eller bliver aet på maven, hvilket får killingen til ikke at eksplodere alligevel. Hvis du kan undgå af killingen eksploderer, når det er din tur kan du naturligvis fortsætte sammen med de andre spillere.

Hurtigt og underholdende

Du kan spille Exploding Kittens Original, hvis I er 2-5 personer. Det tager ca. 15 minutter at gennemføre et spil, og der er god chance for at du får lyst til at tage et spil mere. Spillet anbefales til børn i alderen 7 år og opefter. Spillet tager ingen tid at lære, da det er meget simpelt. Trods spillets simple natur er spillet meget sjovt og uforudsigeligt. Dette spil var muligt at udvikle og producere på grund af et yderst vellykket kickstarter projekt. Spillere rundt omkring i verden har altså haft tiltro til spillets succes allerede inden det blev distribueret. Dette er helt specielt ved Exploding Kittens, som har bevist at være fortjent til den succes.

Se kort video om spillet

Her kan du se en kort introduktion fra skaberne af spillet.

 

Spillet indeholder:

 • 56 spillekort
 • Engelske spilleregler

Udviddelsespakken og anden udgave af Exploding Kittens

Er du allerede glad for Exploding Kittens og på udkog efter mere eksploderende underholdning? så prøv enten Imploding Kittens, der er en udviddelsespakke til Exploding Kittens eller voksenudgaven Eksploding Kittens NSFW (Not Safe For Work).

 • Se mere om og køb Imploding Kittens her
 • Se mere om og køb Exploding Kittens NSFW her

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation