MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Fallout

#ENI-FZX02
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
439,00 DKK
Spar 37%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Fallout er ligesom videospillene, et Post-nuclear udforsknings spil, med en fed historie basseret på dem fra spillene. Udforsk verdenen, udvikl din karrakter og find seje nye våben og udstyr. Er du klar på at erobre den nye verden?Fallout - Fra skærm til bræt

Fallout er ligesom videospillene, et Post-nuclear udforsknings spil, med en fed historie basseret på dem fra spillene. Udforsk verdenen, udvikl din karrakter og find seje nye våben og udstyr. Men ukendte farer venter jer. Muterede monstre og farlige modstandere prøver at stoppe jer. Er i klar på udfordringen?

Hvordan spilles Fallout

Som et hold af spillere forsøger i at komme igennem hoved historien, level jeres karaktere op og klare jeres egne mål ved siden af, for at optjene flest point. Til sidst vinder den spiller der har klaret flest mål, altså fået flest point. Du får disse point ved enten at klare hoved mission, side missioner eller dine personlige mål. Hoved missionen vil have en fast ramme med faste mål i sigte, men side missionerne og de personlige mål kan være mange forskellige ting fra spil til spil. Det kan f.eks. indebære alt fra at udforske ødemarken, samle genstande og våben, kæmpe mod monstre eller bygge dig et hold af følgesvende.

Din karrakter

Fallout brætspillet gør det ligesom computerspillet, rigtig godt, med karrakter udviklingen. Som du besejre monstre og klarer missioner, optjener du XP til at stige i level. Hver gang du stiger i level, får du mulighed for at forøge dine evner og færdigheder, der kan hjælpe dig i ødemarken. Ligesom i videospillene bliver det sværre og sværre at stige i level, eftersom du bliver bedre og bedre, hvilket virker suverænt.

Praktisk

 • Spillet kan spilles med 1-4 spillere.
 • Anbefalede alder er 14+.
 • Spilletid er ca 120-180 min.

Se en lille gennemgang af Fallout spillet:


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation