MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-13%

Gas Out Pruttespil

#VN-97050
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk - Engelsk
spilletidOp til 30 minutter
alder5+
173,00 DKK
Spar 13%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Bliver det dig, der får Guster til prutte, når du trykker ham på maven. Dette uforudsigelige spil kræver en smule held og en smule snilde, for at du kan undgå at få Guster til at prutte.
Her er spillet, hvor der helst ikke skal pruttes. Det er heldigvis bare pruttetrolden Guster, som har svært ved at folk trykker ham på maven. Hvis han bliver trykket for mange gange på, så prutter han. Men det er ikke til at vide præcis hvor mange tryk, der skal til.

Sådan spilles spillet

Hver spiller starter med 3 kort på hånden. Kortene har tal på sig og ud fra det tal, der står på kortet, ved man hvor mange gange Guster skal trykkes på maven. Der er forskellige spillekort, der gør dette spil uforudsigeligt. Ingen kan føle sig sikre, da man aldrig ved hvem næste spiller er. Udover spillekortene med tal på er der nemlig også spring-over-kort og skift-retning-kort. Hvis du lægger et spring-over-kort springer turen over den næste spiller og spilleren derefter skal derfor lægge et kort på bordet og gennemføre sin tur. Hvis du lægger et skift-retning-kort skifter turen retning, så den person der var før dig, skal have en tur igen. Spillet fortsætter herefter i den nye retning. Men pas på med at trykke på pruttetrolden Guster for det kan være at du giver ham det tryk, der gør at han prutter. Hvis du får Guster til at prutte er du desværre ude af spillet. Spillet fortsætter indtil alle undtagen vinderen er ude. Spillet kan spilles af 2-6 deltagere og helt ned til alderen 5 år. Et spil tager ikke lang tid og på den måde kan alle være med igen og igen.

Spillet indeholder:

 • Guster
 • Spilleregler
 • 56 gas out kort

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation