MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Go Fetch

#MA-707
Værd at vide
sprogDansk
spilletidOp til 30 minutter
alder4+
antal spillere2
125,00 DKK
Spar 37%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Go fetch bringer med dets simple regler en sjov og hyggelig oplevelse til børnene. Spillet tager ikke mere end et par minutter, men ligger hurtigt op til flere timers spil og leg. Go Fetch er nemt at finde frem, samle sammen og lære fra sig.Go Fetch - En god tid med børnene

Go fetch er et spil for hele familien, der er fantastisk til at inkludere de små, helt ned til de mindste aldre. Jagten på kødbenene kan tage plads i stuen en regnvejrsaften, i haven på en varm sommerdag, eller hvor børnene ellers finder på at lege løs. Det er nemt at finde frem, samle sammen og lære fra sig.

Hvordan spilles Go Fetch

Go fetch bringer med dets simple regler en sjov og hyggelig oplevelse til børnene. Man skal bare uddele de 3 masker, med en tilsvarende skål og derefter sprede kødbenene ud. Nu går det ud på at samle alle benene sammen, med den lille farvede prik, der tilhører ens skåls farve. Dog skal du ikke gøre det med hænderne, men med tungen fra masken. Helt ligesom en hund ville hente sit kødben. Den der først samler sine 3 ben sammen vinder! Spillet tager ikke mere end et par minutter, men ligger hurtigt op til flere spil, da ungerne simpelthen ikke kan ligge det væk, når først de er startet.  

Spillet Indholder:

 • 3 Hundemasker
 • 9 Kødben
 • 3 Madskåle
 • Instruktioner

 

Se reklame videoen her

https://www.youtube.com/watch?v=Mwr5QKUrjuU


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation