MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Have Dart XL

#BS-GA088
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder4+
spilletidCa 10 minutter
159,00 DKK

Ikke på lager

Have Dart er et sjovt spil for både børn og voksne til eksempelvis haven, hvor det for deltagerne handle om at kaste de oppustelige pile på Have Dartkiven. Den deltager, som rammer bedst, og derved får flest point, vinder spillet. Det er let samt sikkert at spille, og det kan derfor give mange timers underholdning til legebørn i alle aldre.Have Dart

På en dejlig sommerdag er Have Dart et hyggeligt havespil for venner og familie.

Spillet kræver lidt plads, da Have Dartkiven er trykt på en dug, der måler 120 cm. Fastgør dugen med de medfølgende pløkker i græsset for at sikret, spillet bliver hvor det skal. Fold Have Dartkiven ud et sted med god plads og aftal en passende afstand, hvor du og dine medspillere skal stå. Afstanden kan varieres, alt efter hvilken sværhedsgrad I ønsker.

Når spillet går i gang, skiftes I til at kaste de 3 pile. Pilene er oppustelige og dermed ikke spidse, hvilket betyder at de er sikre at bruge for hele familien. Ligesom i det klassiske dart gælder det om at sigte og ramme præcist for at opnå flest point. Have Dartkiven er opdelt i 20 felter, som hver især indikerer, hvor mange point pågældende felt giver. Derudover har Have Dartkiven nogle ringe, og hvis man rammer dem, må man gange sine point med ringens værdi. For maksimal point skal man ramme det midterste felt - også kaldet bullseye, hvilket kræver stor præcision.

Have Dart er et spil for både store og små og kan give mange timers underholdning, uanset om du spiller med andre eller øver dig alene.

Spillet indeholder

 • 3 oppustelige pile
 • 1 Have Dartkive
 • 4 pløkker

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation