MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

Hestesko spil

#BS-GA192
Værd at vide
139,00 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Hestesko Spillet handler i alt sin enkelthed om at være bedst til at kaste sine hestesko. Før spillet går i gang, sættes der 3 spyd i jorden, og jo tættere og bedre man rammer disse, jo flere point får man. På en dejlig sommerdag er dette spil en hyggelig aktivitet for både venner og familie.Hestesko Spil

Hestesko Spillet kan spilles af to eller flere spillere. Hvis I er mere end to personer, kan I opdele jer i hold og spille mod hinanden på denne måde. Før spillet går i gang, placeres de tre spyd i jorden, og det er dem man sigter efter, når hesteskoene skal kastes. Der gives point efter, hvor tæt ens hestesko lander på et spyd, om det rører et spyd eller om man formår at få hesteskoen til at lande omkring et af spydene.

Spillet egner sig til både børn og voksne, men det anbefales, at børnene er 6 år og op efter. I bestemmer selv sværhedsgraden af spillet, idet placeringen af spydene er afgørende herfor. Hestesko Spillet er et nemt og sjovt spil, hvor de fleste kan være med. På trods af sin enkelthed er det sjovt og kan være med til at skabe hyggelige stunder i selskab med venner og familie for eksempel i haven eller parken.

Spillet indeholder

  • 3 træspyd
  • 6 hestesko

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation