MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

-17%

Hvem i dette rum

#KS-310030
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
149,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Lær dine venner bedre at kende ved at spille Hvem i dette rum. Lær også hvordan dine venner opfatter dig og hvad de tror du kunne finde på i forhold til forskellige sjove scenarier.
Hvem i dette rum

Hvem i dette rum er spillet, som kan afsløre, hvordan vi opfatter hinanden. Så hvis du tør opdage, hvordan dine venner ser dig, så spil med i Hvem i dette rum. Spillets over 1300 sjove og personlige spørgsmål er med til at få gang i de sjove diskussioner og latterkramper. Eksempler på spørgsmål fra spillet er: ”Hvem i dette rum tisser i brusebadet?” og ”Hvem bruger længst tid på at samle en reol fra IKEA?”.  

Spillets handling

Man spiller ved at én spiller læser et spørgsmål højt. Alle får lige et øjeblik til at tænke sig om. Der kan derefter tælles til 3 og da skal alle ved bordet pege på den person, spørgsmålet passer bedst på. Det kan eksempelvis være at alle peger på dig, fordi de tænker at du kunne finde på at bruge lang tid på at samle en IKEA reol. Spillet kan give en masse sjove overraskelser, skøre afsløringer og grineflip. Det kræver mindst 3 spillere for at kunne spille Hvem i dette rum. Det anbefales at man er 15 år eller derover. Det tager ca. 20 minutter at spille.

Spillet indeholder:

  • Over 300 spørgsmålskort.

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation