MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

Ubegrænset returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering

Ved køb over 600,-

IceCool

#SB-LFC201604
Værd at vide
spilletidOp til 30 minutter
alder6 +
sprogDansk
antal spillere2
188,00 DKK
Spar 36%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Leg med pingvinerne i pingvin skolen, hvor alt er lavet af is. Pingvinerne glider derfor rundt på spillepladen ved at du giver dem små smølfe-spark. Kan du sikre at pingvinerne ikke skulker fra deres iskolde skole?

Producent: Lautapelit.fiIceCool dansk version.

IceCool er et spil, hvor spillerne hver har sin pingvin eller flere pingvinger. For at hjælpe dem rundt i deres pingvin skole, som desuden er lavet af is (ikke i virkeligheden, men i spillet), skal spillerne flicke til dem med fingrene. Man kan også forsøge at fange de pingviner, der kommer på afveje. På den måde er IceCool den type spil, hvor man ikke bare kan sidde og sove. Man skal nemlig være opmærksom og hurtig på aftrækkeren hele spillet igennem.

Info om pingvinerne

Pingvinerne er runde forneden og har derfor en god tyngde. De svinger og snurrer, når de får et smølfe-spark, som er den måde, du kontrollerer dem på. Historien bag spillet er at pingvinerne ikke gider være i skole, men hellere vil fange lækre fisk. Du skal sikre at pingvinerne bliver i deres iskolde skole. Man kan samle fisk op undervejs. Det kan man eksempelvis ved at få din pingvin hele vejen igennem en dør inde i skolen. Dette spil fra 2016 er et anderledes brætspil idet designet byder på en æske-i-æske oplevelse. Spillebrættet er 50 x 60 cm og består af 5 rum, der grænser op til hinanden. Spillet anbefales til 2-4 spillere i en alder af 6+ år. Det tager normalvis 30 minutter at spille IceCool.

Spillet indeholder:

 • 5 æsker til spillebræt
 • 4 pingviner
 • 53 kort
 • 16 fisk i træ
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation